Blog

Cold Brew Coffee - przepis

Kawa "parzona" na zimno to idealna propozycja dla osób szukających ochłody i pobudzenia w gorące letnie dni.


Składniki:

- 70 gramów grubo zmielonej kawy ziarnistej Astra Tradycyjna
- 1 litr czystej, filtrowanej wody

Przygotowanie:

Zmieloną kawę wsypcie do butelki i zalejecie wodą. Wstrząśnijcie butelką, żeby kawa się wymieszała. Tak przygotowaną wstawcie do lodówki na około 12 godzin. Po tym czasie przelejcie kawę przez filtr i gotowe.

Smacznego

Szanowni Państwo, nasz serwis wykorzystuje pliki cookies „ciasteczka” własne i firm zewnętrznych, analizując sposób użytkowania naszego portalu, w celu ulepszenia naszych usług i ułatwienia Państwu korzystania z nich. Dalsze korzystanie z tej witryny, oznacza akceptację plików cookies. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.

×