Ziarna kawy
w czekoladzie

Ziarna kawy z Kenii w białej czekoladzie z nutą pomarańczy

Podaruj sobie odrobinę przyjemności i daj się zaskoczyć kawą w innym, ale bardzo słodkim wydaniu. Ziarna oblane zostały białą czekoladą z nutą pomarańczy.  Najlepsze cechy tej kawy to znakomita równowaga, kwaskowatość, moc i silny akcent owocowy. Dodatkowym atutem kawy KENIA AA Plus jest moc i silnie pobudzające działanie. Dodaj jako element dekoracji do lodów, wypieków czy deserów.

Dostępna gramatura opakowań:

50G

Ziarna kawy z Brazylii w mlecznej czekoladzie

Ziarna kawy cenione za niespotykane walory smakowe:  łagodne, delikatne i pozbawione goryczki o niskiej kwaskowatości. Kawa charakteryzuje się słodkim aromatem z subtelnym orzechowym akcentem. Prażone ziarna kawy oblane wyśmienitą, mleczną czekoladą to idealny smakołyk czy przekąska, która z pewnością doładuje naszą energię.  Spróbuj koniecznie!

Dostępna gramatura opakowań:

50G

Ziarna kawy z Sumatry w deserowej czekoladzie

Idealnie kruche, prażone ziarno kawy oraz znakomita deserowa czekolada stanowią duet perfekcyjny. Kawa o rzadko spotykanym aromacie połączonym z delikatną słodyczą w tle. Smak kawy mocny z akcentem czekoladowym. Mimo, że trudno ją zaliczyć do kaw o wyrafinowanym aromacie, jej ziemistość sprawia, że to jedna z najciekawszych azjatyckich arabik.

Dostępna gramatura opakowań:

50G